Alle instructies op een rij

1.          Zoek een rustige plek om met de vragenlijst aan de slag te gaan. Een plek waar jij je kunt ontspannen. Je hoofd leeg kunt maken en de dagelijkse beslommeringen eventjes kunt laten voor wat het is.

2.          Kies een tijdstip uit waarop je zeker weet dat je voor min- stens een uur niet wordt gestoord.

3.          Print de passievragenlijst uit en pak een pen, zodat je met de hand kunt schrijven. Schrijvend met de hand heeft een aantal voordelen. Ten eerste maak je letterlijk verbinding met je hart en dat levert de meest waardevolle antwoorden op. Maar ook zorgt schrijven met een pen ervoor dat je vertraagt en meer stilstaat in het moment. Al schrijvend met een pen hebt meer tijd om je gedachten te ordenen. Kortom je maakt beter contact met je innerlijke wereld.

4.          Natuurlijk mag je de vragen ook online beantwoorden. Download het pdf-document en sla het op je eigen laptop/ tablet op. Daarna kun je starten met typen, want het is een interactief document, Vergeet niet het document op te slaan wanneer je klaar bent met schrijven.

5.          Beantwoord alle vragen zo volledig mogelijk. Sla geen vraag over. Ook de voor jou lastige vragen niet. Want juist in deze vragen schuilen waardevolle antwoorden.

6.          Volg de gedachten van je geest, laat je hart spreken en zet je rationele brein met dat irritante bemoeizuchtige stemme- tje on hold.